Culinair

De hele wereld komt samen in onze gemeente, in ieder geval in de restaurants die er gevestigd zijn.
Of je nu trek hebt in Italiaans, Indiaas, Turks, vegetarisch of de Hollandse pot. Een snelle hap kan natuurlijk ook in een gezellig eetcafé. Maar in Oss ben je ook welkom voor een avondvullend diner in een sterrenrestaurant.
 
En wanneer u heerlijk heeft gegeten maar nog tijd heeft voor een afzakkertje, kunt u natuurlijk terecht in een van de gezellige cafés. Het kan allemaal in Oss!

Met de groei van de industrie groeide ook de stad Oss. Het Oss van nu staat bekend als industriestad, maar heeft ook nog altijd een belangrijk deel landbouw. Oss heeft het grootste buitengebied van Brabant met veel vee- en tuinbouwbedrijven. Oss produceert vanuit de traditie de eerste levensbehoeften van mensen: eten en drinken. Osse agrifoodbedrijven hebben een belangrijke plaats op de regionale, landelijke en internationale markt. Geniet van de heerlijke streekproducten zoals vruchtenjam, bakmixen en speciaalbier. Maar Oss heeft nog veel meer… 


De VVV Oss weet waar u deze bedrijven kunt vinden en laat u graag genieten!  Daarom verzorgen we ook pakketten met échte streekproducten.  Liefdevol gemaakt door ambachtelijke producenten en dat proef je. Naast deze lekkernijen zijn er ook andere pakketten met een bijzonder Oss of Brabants tintje. De pakketten zijn uitermate geschikt als cadeau, relatiegeschenk of ter afsluiting van een culinaire activiteit. De producten zijn ook los verkrijgbaar of naar wens samengesteld. De meeste pakketten zijn uit voorraad leverbaar en altijd feestelijk verpakt.