In de regio De Maashorst zijn er talloze activiteiten en bezienswaardigheden voor kinderen. Laat de kinderen kennismaken met de diversiteit van de Brabantse natuur of neem ze mee naar Dierenpark Zie-ZOO. Zin in een actieve dag? Bezoek dan atractiepark BillyBird Park Hemelrijk of ga mee op een bike-adventure. In Schaijk is het speelbos 'Docus de Das avonturenpad' waar je met je familie kunt klimmen, balanceren en genieten. Genoeg te zien en te doen, om honger van te krijgen! Sluit deze oergezellige dag af met een lekkere pannenkoek in het pannenkoekenhuis of een pizza in de pizzeria. 

BillyBird Park Hemelrijk

Bij attractiepark BillyBird Park Hemelrijk kunnen de kids helemaal los in het survivalgebied of in de binnenspeeltuin Zeeroversland. Wil je liever genieten van de zon bij het prachtig strandbad? Kom langs en laat je onderdompelen in dit veelzijdige park.

Dierenpark Zie-ZOO

Dierenpark Zie-ZOO is véél meer dan een dierentuin, ze vervullen verschillende maatschappelijke functies. Biodiversiteit staat hierin centraal evenals het beschermen van de wilde diersoorten.

Hullie Speelboerderij

Hullie Speelboerderij in Uden is het ideale dagje uit voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar. Er zijn allerlei speeltoestellen, goede horeca en voor de liefhebbers is er zondagmiddag voetbal op het grote scherm.

Bike Adventure

Wil jij met de MTB, BMX, wielrenfiets op avontuur in de omgeving? Bike Adventure organiseert avontuurlijke en leerzame fiets- en wandeltochten.

Ook leuk voor kinderen

Het Docus de Das avonturenpad

In Schaijk vind je het speelbos 'Het Docus de Das avonturenpad'. Dit betoverde bos is geschikt voor jong en oud waar je kunt klimmen, voelen, balanceren, wandelen en vooral kunt genieten. Er is een Natuur Kennis Quiz waarmee je je natuurkennis kunt testen. Deze vragen zijn gratis verkrijgbaar bij de VVV's en recreatiebedrijven in Landerd én bij Charme Camping De Holenberg in Schaijk (tegenover het pad). Met een verhard pad van 1,5km door het bos is het ook goed toegankelijk voor wandelwagens en rolstoelen. Een betovering voor jong en oud.

Download hier de folder van Docus: Help het bos is betoverd.